Monday, January 22, 2007

AFRO

Új felfedezés...japán (GONZO !) rajzoló stúdió, amerikai hangokkal ( pl Samuel L Jackson muwhahhaha)....

Szereplők : Afró alias number2 , az afró samurai...Ninja Ninja - a ninja, aki egyfolytában szív és fikáz.... Justice - alias number 1 - a főgonosz :)

3 részt sikerált eddig lerántani de mennyei ..GONZO-ék tudnak naon! Sámuel bácsi pedig jól löki a nigger dumát...Telejes besz@rás...hentelés, csúnyaszamurájosnézés, és pöppentés ezerrel :D

A sorozat:

GONZO eddigi termése....naon meggyőző és kiválló végtermékek:


Igazi lovas lettem végre

...olyan szép ívet írtam le a ló és a betonozott talaj között hogy öröm volt hallgatni ahogy koppanok. A bámészkodó anyukák és tizenéves lovaglótanoncok sápulásából legalább is hatalmas energiákat merítettem mielőtt felkecmeregtem, leporoltam magam, elszédelegtem a kobakomért (miért is lett volna rajtam az eséskor ? :) ) és visszakúsztam Stefire.... Hát igen, mostmár igazi lovas vaok...megérte ezt az enyhe agyrázkódást.

Friday, January 19, 2007

..the social occasion of 2007.

Ilyen szerényen titulálják a szervezők a még formálódó hepajtitiszt.
Gondolom csak a saját szakterületükre gondolnak , de akkor is ...nem illik ilyet írni angolként szerintem.. márpedig ezek angolkák. Ők a BHS...és idén ünneplik 60-ik évfordulójukat. Ami engem kicsit szíven ütött és szánalmasnak is titulálhatnák hiszen a BHS = British Horse Society... és én bezony elé csoffadtnak tartom a 60.ikat.... gondoljunk bel. Pl Fradi... több mint száz éves... volt ... de akkor is ez az ANgol Lovas Szövetség... és még CSAK 60?!

na mindegy ...ha lefixálják hogy mikor hol lesz szerintem kinézek

http://www.bhs.org.uk/Content/Ods-More.asp?id=6578&pg=Information&spg=Home&area=9

Tuesday, January 16, 2007

Szalonna hagymával


Ma hallgattam rádiót... nem az autóban, és jóvolt. Érdekes hogy az internettel kombinálódzott rádió mennyire érdekessé fogyaszthatóvá tette ezt a média műfajt. Megy a beszélgetős , klubrádiós cuccos...érdekes ..nézed hozzá a forumot, olvasod az okosságot meg a lütyőségek.

Esetleg még te is hozzászólnál!!! Szóval jópofa. Ajánlom....

http://hullamvadasz.hu/index.php3?onlineradiok=1

Mai Kontra pl: Bolgár vs Tőkéczky... aki hallotta az tudja aki nem az sajnálhassa. Egyetemi docenst így sarokba szorítani fél óra mosolygós tűrés után 2 mondattal mint ahogy Bolgár úr tette :) le a kalappal. "neharagudjon Tőkéczky úr ...ön írta 78-ban hogy a kommunista ifjúság ...." az ember átment vértámadásból olyan kínröhögésbe amit már régen hallottam élő embertől...

http://klubradio.netrix.hu/index.php?id=1

Jah és közben szalonnát nyomtam hagymával és rendes régi típusú vajaskiflivel... felemelő :D



Életérzés mostanság

És volna itt ez a mélabú
Amivel kezdeni akart valamit végre
Emil aznap, mikor már a hú-
sába vágottés majd' szét is tépte

Egy haszontalan, nagy buta este
Egy kicsit együtt de nagy magányban
Csak azt a mágikus egy szót kereste
Ami elmondja jól, hogy milyen lágyan

Száll a szemére a jó kis fátyol
Védi a bajtól, védi a szemet
Véd a világ vad látványától
S rejtekajtón engedi be a teret.....

Emil.Rulez! : Mélabú

Friday, January 12, 2007

Saaaaciiii jön a szülinapom....part 0

Ezzel a címmel indítanék ezennel egy sorozatot. Mindeki ismeri az érzést, amikor jönnek az ünnepek karihuna, fülinap, nyuszifolytogatós ünnep stb és jönnek a kedves szerettek hogy "mongyá mán valamit hogy mi a f@szt kérsz !!!".
Naszóval én hamarosan 30.. egészen pontosan április 8, 00:15-kor. Ezen jeles ünnepre biztos mindeki nagyon ki akar majd tenni magáért meg értem persze...üüüügyeeeee?! naszóval nekik indítom ezt a sorozatot amiben feltüntetem vágyam tárgyait és nem tárgyait, merthogy nem tárgyak...hanem nem.

Első legyen az álalti alteregóm beszerzési helye, hol lelhettek nekem ebet, nem keveset. Aranyosat, bunfordit, mogorvát. Olyat mint én: http://www.steelbull.hu/index_hu.php

Egyszer leveleztem a tenyésztővel. Udvariasan érdeklődtem a nyári alom iránt. Írta, hogy most ez nem lesz olyan drága alom mert hogy az anyucinak csak 50 győzelme van stb... csak 150 rugó/édesbogyó. Biztosítottam róla hogy hamarosan jelentkezek...muwhahahahahahaaa

Nem kenyerem a cégér de

.. a jó bornak mé ne?! Naszóval a lelet a 2005-s év legigéretesebb netes kereskedője címet nyerte el kis hazánkban, ami jó. Meg az is jó hogy nagyon érdekfeszítő dologgal foglalkozik , ami érdekel is minket és ráadásul nem is sex DVD. naszóval ezen a helyen finomabbnál finomabb cuccosok között lehet jól bevásárolni mint a 1999es Oremus 6 puttonyka meg finom pinot grissek meg ilyenek. Házhozhozzák a művelt alkesznak a kánaánt hideg tavaszi éjszakákon.

http://www.bortarsasag.hu/hu/

Jah és az Agárdi Cigánymeggypálinka... vagy a Pannonhalmi apátság frissen fellelt gyógypárlatai...nyammmmmiiiii.
Kéne ilyen szivarban is mondjuk egy humidorral a központban ahol mindeki tárolhatja a cuccát , nézegetheti neten a szivarkáit és ha kell házhozszállítathatsssaa...hümm bussines szagot érzek.

Thursday, January 11, 2007

Memeber Code

Csakhogy alátámasszam a szépérzékemről magam által terjesztett pletykákat:
"Dear XY,welcome to the Paul&Shark Club.Here below you can find your Member Code which will allow you to surf in the Club.In your Miles Status you will find your first 100 Miles!"

http://www.paulshark.it/eng.html
YESSS ájem a MEMBER!

Teszteljünk....


URL linkes képbeillesztést....wáááááá :D

Kezdetek

Izgi dolog lehet a blogozás... gondolom most én. Meg olyan kis jó BalázsMónikás kibeszélős. Aztán majd vlsz úgysem mondok ki mindent, mert minek...kit érdekel, meg különben is.
Winter hideg kez majd jól elér mindekit és megtapiz

Jha , ha valaki véletlenül olvassa is készüljön fel rá hogy diszlekszia az igen is létezik és ha valamit elírok, elgépelek, nem írok helyesen stb... AKKOR AZT TARTSA MAGÁBAN.
Együtt élek vele már 29 éve... nem kellenek a hülye commentek.

Azért kezdek most el blogozni mert:
1. pár aranyos blogot olvasgattam mostanság és megláttam bennük a maradandóság a megörzés lehetőségét
2. aljas pletykák ellenében van néha mondanivalóm, ha nincs kivel megvitatnom akkor majd felírom ide. minnél több post = annál több siket fül.
3. néha rámjön a szépérzék és ha valamit találok azt szeretem megosztani. lsd 2-es ok.
4. több okot nem akarok írni... jah de ..szeretem fárasztani is az embereket a csodálatos szeméyliségemmel lsd 2-3 pont.

Béke belétek, winter